Матір Леоніда Черніка, який учора загинув у кривавій бійні в Дніпрі, не знає, як їй далі жити. Жінка розповіла про свого сина, спогадами про військового також поділилися вчителька та продавчиня, яка його знала. Про це повідомляє “Суспільне”, передають Патріоти України.

Леонід Чернік – одна з п’яти жертв стрілянини, яку влаштував 20-річний нацгвардієць Артемій Рябчук. Хлопець приїхав на строкову службу з Каховки, що на Херсонщині. До кінця служби йому залишалося усього три місяці.

“Ну що я можу сказати. Я не переживу це, я не знаю, як я далі буду жити. Він для мене старший синок. Я не знаю. Дуже хороший, всі друзі. Він просто був хорошим. Поганого ніхто про нього не скаже. Сусід он живе, теж постійно гуляти їздили. Не знаю, не знаю. Йому три місяці залишилось до дембеля”, – розповіла матір загиблого військового.

Жінка додала, що її син вчився на електрозварювальника. Після служби він планував шукати роботу. Про смерть Черніка вже знає його вчителька. Вона попросила матір хлопця повідомити, коли його будуть ховати. Попрощатися із військовим прийдуть усі його однокласники.

Класна керівниця 19-річного Черніка, життя якого обірвала кривава бійня, поділилася теплими спогадами про нього.

Вирізали метр кишечника: лікарі розповіли про стан розстріляних у Дніпрі нацгвардійців”Це був мій перший випуск, як перша дитинка… Льоня за час навчання показав себе як дуже весела дитина. У нього були приятелі в школі, поза школою. Діти всі в один голос говорять, що саме в 9 класі, коли був наш випускний рік, діти всі так здружилися, що стали однією родиною. І зараз це для нас усіх величезна втрата. Він закінчив 9-й клас, він випустився у 2017-му році. За час, коли він вже випустився, ми кілька разів з ним бачилися. Дитина завжди привітна, охоче спілкувався зі мною”, – розповіла вчителька.
Про загиблого військового також розповіла продавчиня, яка часто бачила Черніка до його від’їзду на службу. Жінка каже, що хлопець був ідеальним, чемним та вихованим. Про смерть хлопця знають не всі мешканці міста, ще не всі бачили новини.

Джерело: patrioty.org.ua

Автор

Удовенко Олександр